top of page

OneLife Nyhetsbrev 21. april 2021


Dette er essensen av ukens nyhetsbrev, det inneholder kanskje ikke alle de ukentlige standardtekstene.

Nyhetsbrevet er fritt oversatt av OCAdmin, og vi gjør oppmerksom på at det alltid er den originale teksten på Selskapets sider, på engelsk, som er den gjeldende.

Gjør oppmerksom på at OCAdmin ikke står redaksjonelt ansvarlig for noe av innholdet i dette nyhetsbrevet.

UBEGRENSET ANTALL PAKKER

HVA ER NYTT DENNE UKEN?

* One Ecosystem Truth Tour

* One Academy ... One Heart

* Internasjonale nyheter - Kina

* Merchant Shout Out - Uganda

* Captain King Jayms og teamet på nasjonalt TV

* Ukens sitat uttalt av Dr. Ruja

* Ukens OneAcademy sitat

* "Captain's Corner"


 


HVA ER ONELIFE NETWORK?

OneLife Network (OLN) er et voksende globalt nettverk som ble født ut av OneCoin kryptovaluta-merkevaren. Nettverket har en digital plattform med en unik portefølje av sofistikerte produkter og sosiale nettverks verktøy som hjelper medlemmer oppnå økonomisk uavhengighet. Medlemmer har tilgang til en rekke e-læringsprogrammer som hjelper dem med å omsette økonomisk teori til praksis.

Ønsker du å finne ut mer om OneLife Network og OneCoin kryptovaluta? Nå kan du lære mer på 18 forskjellige språk!

SJEKK UT LINKENE UNDER FOR Å SE VIDEOEN PÅ: EngelskKinesiskSpanskFranskPortugisiskItalienskTyrkiskArabisk RumenskDanskRussiskTyskSvenskUngarskPolskNorskJapanskKoreansk


 

The ONE ECOSYSTEM



Siden etableringen i 2014 har OneCoin, et FinTech-selskap, vært dedikert til å lage en coin som er egnet for massemarkedsbruk i tråd med visjonen om å gi tilgang til finansielle tjenester for alle. For å oppfylle vår forpliktelse til det voksende samfunnet for mining (utvinning) og bruk av ONE-kryptovaluta, begynte vi å lage et ØKOSYSTEM rundt coinen.


Helt fra begynnelsen visste vi at coinens fødsel vil skape et UNIKT ØKOSYSTEM med coinen i sentrum. ONE ville forene alle elementene i miljøet og gi en universell, enhetlig valuta for alle brukerne i systemet.


Vi har jobbet med videreutvikling og oppdatering av ONE-ØKOSYSTEMETS operasjonelle systemer og prosesser, inkludert Back Office, teknologier og viktigst av alt Blockchain. Dette er sirkelen av suksess eller lykkehjulet eller hva du nå ønsker å kalle det. Men dette er OneCoin-verdenen, og coinen vår er midt i sirkelen.Det er et helt økosystem, det er et liv, det er et nettverk, det er mange ting, gjennom ONE-økosystemet oppmuntrer vi til forening av coinens brukervennlighet, funksjonalitet og pålitelighet.


Vi er mer enn bare ONE. Vårt nettverk av uavhengige markedsføringsagenter (IMAs) skaper utvidelse av vårt ONE Økosystem med fokus på å utvikle utdannede miners (utvinnere). Vårt økosystems IMA er person fokusert, menneskesentrert og menneskedrevet. Med målet om å utvikle 10 millioner IMAer og 1 million selgere. Vi skaper verdenen rundt vårt ONE ØKOSYSTEM.




 









 

INNFØRING AV EN NY BETALINGSMETODE


Undersøkelser i løpet av de siste 2-3 månedene har resultert i at selskapet observerer ulovlig salg av utdanningspakker av noen skruppelløse IMAer. Dette har påført selskapet skade siden disse pakkene selges under de angitte prisene.


Så med øyeblikkelig virkning har vi introdusert en ny betalingsmåte for å sikre innsatsen til alle hardtarbeidende IMAer, som vi kontinuerlig strever for å forbedre systemet vårt for, for å muliggjøre den suksessen vi alle ønsker.


Den nye betalingsmåten er 75% fra Cash Account og 25% via bankoverføring i / USDT / BTC. Dette nye betalingssystemet implementeres med det formål å beskytte nettverket vårt og verifisere alt salg som skjer.


Med dette midlertidige tiltaket iverksatt, vil det gi oss muligheten til å tømme kontantkontoer og fryse overtrederne. Vær oppmerksom på at dette implementeres med umiddelbar virkning, og det er bare for å forbedre de eksisterende forretningsforholdene for de aktive IMAene, som jobber ekstremt hardt og flittig, mens vi fortsetter å streve for storhet som et selskap.


Vi gleder oss til å se deg på eventet vårt i juli der vi vil avdekke nye utviklinger.

Hvis du opplever brudd på reglene av en IMA, inkludert ledere i nettverket, kan du kontakte oss på whistleblower@onelifecorp.eu.


TOGETHER FOR MORE


75/25 BETALINGSMETODE FOR UTDANNINGSPAKKER. FOR DENNE NYE SPEKTAKULÆRE KAMPANJEN ER VI VELDIG GLADE FOR Å KUNNGJØRE

75%: Cash Account og 25%: Bankoverføring

MED DENNE NYE BRILJANTE KAMPANJEN


5 IDENTISKE OPPLÆRINGSPAKKER GIR DEG 1 EKSTRA IDENTISK OPPLÆRINGSPAKKE


DU BESTILLER 5 OG DU FÅR 6.

BRUK DETTE I DUPLIKASJONEN!!!

Denne kampanjen hjelper deg med ditt verdifulle arbeid!

NÅR DU BYGGER EAGLESYSTEMET PÅ DIN REISE TIL DIAMOND OG DIAMANTTUREN DIN I JULI I BULGARIA


For å kjøpe en utdanningspakke med betalingsmåten 75/25 (Cash Account og bankoverføring), skal du motta en proformafaktura.


For dette formålet må du skrive til regnskapsavdelingen (invoice@onelifecorp.eu) for å fortelle dem at du allerede har en ventende ordre og spesifisere navnet på kontoen du opprettet kjøpet fra.


Vær også oppmerksom på at du bør spesifisere de kjøpte utdanningspakkene og fortelle dem hvilken betalingsmåte (bankoverføring eller BTC) du vil bruke for de resterende 25% av bestillingen.


OBS: Vær oppmerksom på at før kunden skriver til Accounting, bør kunden opprette sin ordre via Portal -> Shop-seksjonen.



 


På grunn av at det tar lengre tid å behandle alle ONE-transaksjoner for migrering, ble det besluttet å konvertere dem tilbake til tokens og kreditere kontoene de tilhørte. ONEs ble konvertert tilbake med gjeldende vanskelighetsgrad, derfor mistet ingen medlemmer noen ONEs.


Hvis du setter dine tokens i mining nå, vil du kunne motta dine ONEs igjen.


Eller du kan gjerne beholde dem som tokens og delta i den kommende splitten hvis du har noen gjenværende splitter for kontoen. Hvis du ikke har gjenværende splitter, er det muligheten til å oppgradere pakken din for å få en sjanse til å delta. OLN tilbyr en rekke måter å bygge opp strategien din for å lykkes. Beslutningene er imidlertid helt opp til våre respekterte kunder.


Du kan se dine tokens i My Wallets -> Tokens -> Free Tokens -> transaction remark: Old platform coin corrections: outdated KYC documents return.


 

1. JANUAR TIL 30. APRIL 2021

For å kjøpe en utdanningspakke med en betalingsmåte 50/50 (ONE og bankoverføring), må du motta en proformafaktura.


For dette formålet må du skrive til regnskapsavdelingen (invoice@onelifecorp.eu) for å fortelle dem at du allerede har en ventende ordre og spesifisere navnet på kontoen du opprettet kjøpet fra.


Vær også oppmerksom på at du bør spesifisere de kjøpte utdanningspakkene og fortelle dem hvilken betalingsmåte (bankoverføring eller BTC) du vil bruke for de resterende 50% av bestillingen.


OBS: Vær oppmerksom på at før kunden skriver til Accounting, bør kunden opprette sin ordre via Portal -> Shop-seksjonen.



 


Wonder Wheel: fortsetter til 30. april 2021


Vennligst dra full nytte av Wonder Wheel som vil være her til 30. april 2021.


Snurr hjulet når du kjøper en ny utdanningspakke og se tokens øke med 25%, 50%, 75% eller dobbelt.

Flere tokens betyr flere ONEs.


Ikke gå glipp av denne muligheten til å få mer!!!


 

Til ære for den store Diamond-turen som kommer i juli 2021, og for å gi enhver IMA en god sjanse til å delta i denne belønningen; så er rank-kvalifiserings perioden utvidet til 30. april 2021. Det vil ikke komme flere utvidelser etter den datoen. Du vil ha månedene januar til april 2021 for å oppnå ditt kvalifiserende volum for Diamond.


Vær oppmerksom på at på grunn av at One Ecosystem 2.0 ikke gjenspeiler den siste rangperioden, har vi besluttet å gi denne forlengelsesperioden. Vær trygg på at flere og flere funksjoner legges til og implementeres ukentlig.


Følg med på vårt ukentlige nyhetsbrev for informasjon og oppdateringer om vårt arrangement. Billetten blir solgt denne måneden med en Early Bird Special.


Vi gleder oss til å se deg på vårt bulgarske arrangement!!!



 


 

Vi presenterer fremveksten av ONE Økosystemet





 


"EAGLE-planen"


Svev som en ørn og stig i rangering.


Bruk det spektakulære EAGLE-programmet sammen med 50/50-kampanjen for å stige i rangering.


Hva er en ONELIFE EAGLE?


Hvordan blir man en ONELIFE EAGLE?


EAGLE-planen


Det er enkelt, du sponser to og hjelper en av dem til å sponse en (totalt tre personer).




 


3 DAYS OF THE NEXT RECESSION


3 DAYS OF THE NEXT RECESSION - SURVIVAL KIT


ÅRETS lenge etterlengtede produkt er her !!! Det er et må-ha produkt for hver enkelt Merchant, det er et må-ha-produkt for alle som ønsker å komme godt ut av lavkonjunkturen. Vi ønsker deg velkommen til å kjøpe .... å dele ... til å markedsføre ... 3 DAYS OF THE NEXT RECESSION - SURVIVAL KIT.


VENNER DETTE SPENNENDE TILBUDET KOMMER MED:

Tokens: 3200

Splits: 0

Netverksbonus: Ja

Matching bonus: Levels 1 og 2

Bonus cap: 2240

BV poeng: 320

Pris: 320 Eur (350 med activation fee)


I dette selskapet handler det om dynamisk vekst og utvikling. Vi ber ydmykt hver enkelt utdannet "miner" om å kjøpe dette produktet og være et produkt av produktet, og markedsføre fordi du forstår. Hvis du hadde en eksisterende gavekode for dette produktet fra før, vil vi nå levere produktet til deg.


Vær oppmerksom på at det er en SPESIELL KAMPANJE for dette produktet, som består av en Starter-pakke og The 3 Day of the Next Recession Survival Kit FOR KUN 400 EUR (inkludert aktiveringsavgift), det er en 50/50 mulighet, det vil ikke tilbys i Back Office, men det vil absolutt være tilgjengelig via bankoverføring eller gjennom ethvert medlem av Co-Captain Board.


Starter+ 3 Days of The Next Recession:

Pris: 400 Eur med aktiveringsgebyr

Tokens: 4000

Splitter: 1

Nettverksbonus: Ja

Matching bonus: Nivå 1 og 2

Bonus cap: 2240

BV poeng: 400


Sørg for at du får din pakke NÅ!!!



 

Fortsetter å legge til Back Office Dashboard-funksjoner


SPLITT BAROMETER

Viser nå: Tilgjengelige splitter og maksimum antall splitter på pakkene dine.


Prosent: Dette gir en indikasjon på nærhet til neste splitt!

Vanskelighetsgrad (Difficulty):

Dette gir verdien av Tokens!

KONVERTERING / INTERN VEKSLINGSKURS for ONE til FIAT / FIAT til ONE:

Dette betyr at DealShaker Merchants har et verktøy for å hjelpe til med å sette prisnivå Fiat / ONEs forhold for varer og tjenester.


 

Den første splitten på One Ecosystem 2.0-plattformen


Til alle One Ecosystem IMAs vi er glade for å bekrefte at Splitten skjedde sist søndag, 11. april 2021. Vi vil også gi deg beskjed om at vi er klar over noen inkonsekvenser som har skjedd, og som det for øyeblikket jobbes med å løse. Vi forsikrer også at ingen har noe å være bekymret for. Vi har blitt gjort oppmerksomme på alle eventuelle feil eller problemer og disse vil bli løst.


Vi gjør oppmerksom på at noen personer kan ha sett en feilmelding som sier '13 splits 'eller andre feil beløp, men disse har blitt rettet for å vise riktig antall splitter før splitten skjedde. Mange forskjellige varianter av problemer ville ha oppstått. Du vil imidlertid merke deg at dette er den første splitten vi har hatt siden migreringen til vårt nye system. Vær ikke nervøs eller bekymret, vi vil levere gjennom denne situasjonen.


Vi stoler på vårt dyktige og erfarne tredjeparts IT-team. Vi vet at de kan levere god service og løse ethvert problem som en IMA har opplevd. Når vi fortsetter å vokse til høyere høyder, ber vi deg å stole på prosessen.




 



One Academy...One Heart



HVORFOR DET ER NØDVENDIG Å GJENNOMGÅ LEVEL 1 AV ONEACADEMY.



Vårt ONE økosystem tilbyr oss utdannelse om Blockchain-teknologi for å møte fremtidens utfordringer. Blockchain: Del en er et strålende verktøy som mer enn introduserer oss for Blockchain, men gir oss omfattende forståelse. Det er nå vårt ansvar å utdanne og så gi oss selv den kunnskapen og forståelsen.


BLOCKCHAIN er en digital teknologi som registrerer og verifiserer transaksjoner. Det er en innovativ teknologi som endrer måten mange bransjer opererer på, inkludert finansmarkedene. Det skaper også kostnadseffektive forretningsnettverk. Blockchain-hovedboken kan spore alt av verdi.


HVORDAN FUNGERER BLOCKCHAIN:


Sentralisering vs desentralisering

Hvorvidt en blockchain er sentralisert eller desentralisert, refererer rett og slett til rettighetene til deltakerne på hovedboken, følgelig er det et spørsmål om design. I et desentralisert nettverk kan alle delta og gjøre transaksjoner på hovedboken. I et sentralisert nettverk er det bare kjente og identifiserte parter som kan gjøre handlinger på hovedboken. Våre ONE opererer gjennom en sentralisert Blockchain.


Hva sier One Academy Blockchain Manual @ Side 23


“Blockchain kan enten være sentralisert eller desentralisert. Det er imidlertid viktig at desentralisert ikke forveksles med distribuert. Mens en blokkjede iboende er distribuert (noe som betyr at mange parter har kopier av hovedboken), er den ikke iboende desentralisert ... I et desentralisert nettverk kan hvem som helst delta og gjøre transaksjoner på hovedboken. Som et resultat må det eksistere mekanismer for å bekjempe sårbarhetene som oppstår ved denne utformingen og for å sikre at transaksjonene er korrekte ... Et sentralisert nettverk, derimot, består av parter hvis identitet er kjent. Dermed er systemet gyldig fordi bare troverdige og anerkjente deltakere kan legge ut på hovedboken. Fordi deltakernes identitet er kjent, kan deres transaksjoner derfor revideres. Til syvende og sist bør en sentral distribuert hovedbok brukes i enhver sterkt regulert bransje - for eksempel finansielle tjenester - for å minimere sårbarhet. Mens både desentraliserte og sentraliserte blokkjeder har respektive risiko, er et sentralisert nettverk mye foretrukket for våre formål ved at identiteten til deltakerne er kjent, og som et resultat eksisterer et revisjonsspor hvis en aktør prøver å ødelegge systemet. Det er for eksempel å foretrekke å finne en kjent enhet som inngikk en ugyldig transaksjon i stedet for å forsøke å redegjøre for alle mulige manipulasjoner som potensielt kan forekomme i et anonymt, desentralisert nettverk. "


Det er på tide å virkelig gå for THE ONE ACADEMY BLOCKCHAIN COURSES og be dine venner og familie om å KJØPE pakkene og gå gjennom ONE ACADEMY.



 


Viktig merknad - Tilbakestilling av passord


Nylig, med migreringsprosessen, ser det ut til at det er noen medlemmer som har problemer med å forsøke å tilbakestille passordene på grunn av følgende feil:


1. Could not determine active user.

2. It is possible that more than one user has the same email.


Vi vil gjerne gi deg noen svar angående slike spørsmål.


I det nåværende systemet har vi slått sammen dine respektive kontoer til en enkelt profil, og gjennom denne profilen har du tilgang til hver av kontoene dine og kan bytte fra en til en annen uten å måtte logge ut og logge på hver gang. Dette skaper visse regler angående bruken av e-posten din. Foreløpig kan det kun være en profil på hver e-post adresse.


Imidlertid er det flere profiler med samme e-postadresse og forskjellige telefonnumre som brukes av flere personer i mer enn en profil. For at du skal kunne tilbakestille passordet ditt, hver profil inneholde en unik e-post adresse, og alle profiler som har dupliserte e-postadresser, endres.


For tiden går vårt supportteam gjennom forespørslene fra medlemmer som ikke kan logge inn eller ikke kan tilbakestille passordet, og hvert tilfelle blir gjennomgått av vårt Compliance-team.


Vi vil informere medlemmene om at gebyret på 30 euro, for endring av e-post og / eller telefonnummer, eller sammenslåing av forskjellige profiler til en enkelt (som ble delt på grunn av annen informasjon som ble gitt: telefonnummer, e-post eller KYC dokumenter) gjelder som det var i det gamle systemet.


Vær oppmerksom på at hver e-postendring gjøres etter at de har bekreftet eierskapet av profilen, som de krever følgende dokumentasjon for å kunne gjøre:


* en kopi av et dokument som kan tjene som bevis på ID (kopi av pass eller ID-kort) for KYC-bekreftelsesprosedyren


* en kopi av et dokument som kan tjene som bevis på adresse for KYC-bekreftelsesprosedyren (bostedsbevis).


Vær oppmerksom på at gebyret / gebyrene kun kan betales via bankoverføring eller med BTC. Så vennligst informer oss om din foretrukne betalingsmåte, så gir vi deg betalingsinformasjonen.

 


ANDRE PÅLOGGINGSPROBLEMER


1: Brukeren skriver inn feil passord eller feil brukernavn.



HVORDAN LØSE PROBLEMET


• Brukeren må tilbakestille passordet og prøve på nytt.



2: Linken for tilbakestilling av passordet er utløpt.



HVORDAN LØSE PROBLEMET


• Brukeren må be om en ny lenke fra tilbakestilt passord funksjonen.


 


China Dealshaker One


ONE Club i Changsha, Sentral-Kina:

Hjelper DealShakers grenseoverskridende utvikling av e-handel i Kina med opplæring.

Siden etableringen av DealShaker China Cross-border E-commerce General Manager Office 10. mars 2021, har opplæringsarbeidet til store regionale kjøpesentrene i Kina foregått på en ordnet måte.

Song Wenhua, sjefen for det sentrale Kina, og Changsha One Club har oppnådd utmerkede resultater og hjulpet DealShaker Kina med opplæring av grenseoverskridende e-handel, som nå blomstrer.

I lang tid har Changsha One Studio i det sentrale Kina fremhevet merkevareeffekten av ONE og har kraftfullt gjennomført gratis online og offline opplæring. Treningsinnholdet dekker kjøpesenterrevisorer, kjøpmannregistrering, problemkontohåndtering, markedsutvikling osv. Siden mars 2021 har det vært 10 økter med nettbasert opplæring på One Club i Changsha, Sentral-Kina, 6 offline treningsøkter, totalt med mer enn tusen deltakere.


Gjennom etableringen av online og offline integrasjonsmodell, vil merkeinntrengningen og tilbakekjøpskraften til DealShakers grenseoverskridende e-handel i Kina forbedres, og opplæringen vil drive og utstråle gjennom det sentrale, sørlige, sørvestlige Kina og andre regionale virksomheter og bedrifter. Dette vil oppmuntre ambisiøse unge til å delta i DealShaker Kinas grenseoverskridende e-handel. Entusiasmen og initiativet til grenseoverskridende e-handel har spilt en positiv rolle i å dyrke og styrke det talentfulle teamet, fritt markedsføre selgere og fremme den kraftige utviklingen av DealShakers grenseoverskridende e-handel i Kina.

To ganger i uken blir det direktesendinger på nettet av undervisning og opplæring.









 


Merchant Shout Out

UGANDA


Som en integrert del av ONE Økosystemet øker DealShaker-plattformen brukervennligheten til OneCoin. Det oppfordrer IMAs og virksomheter til å bli med på plattformen, til å kjøpe og selge produkter og tjenester. Vi ønsker å minne våre abonnenter om Merchant Shout Out-funksjonen for selgere som viser høye nivåer av motivasjon, ytelse og kundeservice. Selvfølgelig er det forventet at selgeren vil generere ekstra trekkraft og publisitet gjennom dette segmentet av nyhetsbrevet.


Send oss historiene og forslagene dine! Vi vil hylle selgere med aktive tilbud som vår måte å si "Takk!". Alle team kan sende forslagene sine til:


Send inn bilder og detaljer om selgers beliggenhet, typen deals som tilbys, selgers eller virksomhetens navn og hvorfor du synes de er verdige en Shout Out.


Denne uken besøker vi selgere i UGANDA, et flerkulturelt land i Øst-Afrika, hvis mangfoldige landskap omfatter de snødekte Rwenzori-fjellene og den enorme Lake Victoria - den viktigste kilden til den store elven Nilen. Med rikelig dyreliv som sjimpanser, gorillaer, berømte Big 5 i sine 10 Savannah-parker og 1000+ sjeldne fuglearter. Den avsidesliggende Bwindi Impenetrable Forest National Park er et kjent fjellgorillareservat, mens Kidepo Valley National er med i konkurransen om å være det beste reisemålet i Afrika for vilt turer. Murchison Falls National Park i nordvest er kjent for sin 43 meter høye foss og dyreliv som blant annet flodhester.


Uganda er et av de vakreste landene i verden. Dets skjønnhet har gitt henne forskjellige kallenavn; "Afrikas perle", gitt av Sir Winston Churchill på begynnelsen av 1900-tallet. Det har også blitt referert som "landet som ble begavet av naturen", og det fortjener virkelig dette.

Denne uken er det seks (6) vellykkede selgere fra Uganda, med et utrolig utvalg av varer og tjenester, inkludert: Laptop- og skolesekker, telt og stoler til utleie, overnatting, skjorter, sko, ananas og kaker.


Den første Merchant Shout Out går til KAREMIRE ROBERT, Mbarara, Uganda, denne individuelle forhandleren leverer bærbare vesker laget av spesielle, holdbare importerte materialer og er tilgjengelige i forskjellige størrelser. KAREMIRE ROBERT aksepterer 70% ONEs / 30% Fiat for disse veldig fleksible og lette å bære bærbare vesker.



KAREMIRE ROBERT leverer også skolesekker tilgjengelig i forskjellige størrelser og laget av spesialimporterte materialer med bevist holdbarhet, er også der en ny generasjon føler styrken i disse lette og fleksible veskene. KAREMIRE ROBERT godtar 80% ONEs / 20% Fiat.


KAREMIRE ROBERT-virksomheten omfatter også fasjonable skjorter for menn med det beste av sitt slag. Disse rutete og ensfargede skjortene er tilgjengelige i lange og korte ermer og er alle på lager. Skjortene som gir glamour og stil er laget med stor omhu og av de beste stoffene. KAREMIRE ROBERT aksepterer 80% ONEs / 20% Fiat for disse trendy skjortene.



Den andre Merchant Shout Out går til RUSHAGA GORILLA CAMP Kampala, Uganda. Denne leiren er et fristed for fotturer i Bwindi Impenetrable Forest, et høydepunkt for alle besøkene som er gjort i Uganda. Det er syv (7) Mountain Gorilla-grupper som kan spores fra dette stedet, inkludert: (Mishaya, Kahungye, Nshongi, Bweza og Busingye.) - Rushaga Groups pluss Nkuringo og Nyakagezi. Det er også mulig å få tilgang til forskjellige skogsturer og Batwa kulturelle steder fra dette stedet. RUSHAGA GORILLA CAMP godtar 80% ONEs på overnatting på Rushaga Gorilla Camp-Pitch Your Own Tent (PP) Bed & Breakfast / halvpensjon, du vil bare nyte oppholdet.




Den tredje Merchant Shout Out er for NEW SHELTER TENTS (U) LIMITED, Kampala, Uganda. Denne selgeren aksepterer 50% ONEs / 50% Fiat for sitt 100-seters telt med stoler. Disse teltene er laget av lerretmateriale av god kvalitet som gir gunstig skygge for alle typer funksjoner, inkludert: Cocktailer, Middager, Gala Night og andre bedriftsarrangementer. NEW SHELTER TENTS (U) LIMITED leverer forskjellige typer høykvalitets telt. De produserer også nye telt i forskjellige tilpassede størrelser og farger. Med sitt prinsipp om "kvalitet først, service først, kontinuerlig forbedring og innovasjon for å møte kundene" for ledelsen og "null feil, null klager" som kvalitetsmål.




Den fjerde Merchant Shout Out går til DONA TRADERS LIMITED, Kampala, Uganda, aksepterer 100% ONEs for 3 saftige ananas, rik på vitamin C, som støtter immunforsvaret og gir antioksidanter spesifikt, fenoler og flavonoider. “Antioksidanter er forbindelser i mat som kan bidra til å bekjempe betennelse og frie radikaler i kroppen,” DONA TRADERS LIMITED næringsrike ananas er friske fra hagen.



Den femte Merchant Shout Out går til PJ5 CONFECTIONERY Mukono, Uganda. Denne selgeren lager kaker og bakverk på bestilling til alle typer funksjoner, inkludert bryllup, introduksjoner, bursdagsfeiringer, baby showers og jubileer, de leverer dem også til arenaene. I vestlige kulturer vises kaken vanligvis og serveres til gjestene på mottakelser. Tradisjonelt ble bryllupskaker laget for å gi lykke til alle gjester og paret. PJ5 CONFECTIONERY er stolt av å holde disse tradisjonene i live. De godtar 50% ONEs / 50% Fiat for de deilige kakene og bakverkene.



Den sjette Merchant Shout Out går til MWAMBUSYA JOHN KABALEBE, Kampala, Uganda. Denne selgeren selger originale italienske herresko i sort og brunt skinn. Det er et stort lager tilgjengelig i alle størrelser. Hvorfor kjøpe italienske sko? Du kan spørre. Svaret er at det handler om lær. Kvalitets originale italienske sko vil sannsynligvis ha en håndpolert patina med enten mørkere og lysere områder som gir skoen et mer livlig og stilig utseende. MWAMBUSYA JOHN KABALEBE aksepterer 70% ONEs / 30% Fiat for disse stilige skoene. Denne selgeren kjøper og selger også en rekke produkter, alt fra hjemmebruk til klær og selvfølgelig førsteklasses sko for menn og kvinner.




 

SELGERE: VÆR SÅ SNILL Å LASTE OPP DINE KYC DOKUMENTER


Vær oppmerksom på at landet ditt vises som N/A, og at dealene dine ikke vises for godkjenning, i backoffice til Country Manageren din hvis KYC-dokumentene dine ikke er lastet opp i OneLife-kontoen din.


BRUK KYC PROSESSEN TIL Å GJØRE ENDRINGER PÅ DIN PROFIL


For IMA-er som ønsker å gjøre endringer i profilene sine, for eksempel adresseendring, må de gjøre det gjennom KYC-prosessen. Hvis du allerede har sendt inn dokumenter for godkjenning, eller til og med hvis du allerede har mottatt KYC-godkjenningen, må enhver slik endring gjøres ved å sende inn eller sende inn KYC-dokumentene dine på nytt.




 

Captain King Jayms og teamet på nasjonalt fjernsyn

10.00 atlantisk standard tid (AST)


Hver fredag i april:

Captain King Jayms og teamet på nasjonalt TV:


SYNERGY TV, SAMTALER MED ZELISA


Deler informasjon om vårt ONE-økosystem og vårt ONEACADEMY


2., 9., 16., 23. og 30. april 2021






 

Ukens sitat uttalt av Dr. Ruja



 

Ukens OneAcademy sitat




 


Som et selskap som fortsetter å støtte utviklingen og forbedringen av organisasjonens systemer. Vi vil takke hvert medlem av Co-Captain Board for hardt arbeid, engasjement og aktsomhet som en del av denne organisasjonen. Vi respekterer og ønsker deg kontinuerlig suksess når vi samarbeider som strategiske partnere for å bringe One Ecosystem til kloden.

Vi ønsker å oppdatere alle IMAer i IMA Structure Information Channel. Informasjonsflyten i Kanalen vil flyte fra selskapet til Captain, til de regionale kapteiner (5 personer som erstatter Board konseptet), til Core-team lederne og Core-teamene, til Quantum Leap-gruppene og til alle IMA-ene.

Denne strukturen blir fortsatt finjustert, men kunngjøringen av regionale kapteiner og Core-team ledere vil bli gjort i den kommende måneden.



 


OneLife nyhetsbrev oversatt av IMAs fra ikke-engelsktalende fellesskap

Noen medlemmer av One Life-fellesskapet som har oversatt deler av det offisielle nyhetsbrevet, og i noen tilfeller hele nyhetsbrevet, har bedt om at vi deler nettlinken de bruker eller har til hensikt å bruke i samfunnet, i vårt ukentlige nyhetsbrev.


Denne uken har vi mottatt en ekstra blogg / nettlink for katalansk, ettersom medlemmer av One Life Community fortsetter å utvide oversettelsen av vårt ukentlige nyhetsbrev.






 


EKTESKAP


Jeg tenker ofte på denne virksomheten som på ekteskapet. Når jeg reflekterer over 11-årsjubileet mitt, kan det være kort tid for noen, men jeg vil sette noen ting i sammenheng slik at du kan forstå. Det har gått elleve (11) år med min vakre kone, det er livet mitt og ting har vært bra så langt, og jeg ser frem til 11.000 år til, når først Gud gjør oss udødelige!

Det er et alvorlig poeng og et spørsmål som jeg virkelig vil at vi skal vurdere denne uken, og det er: Kan vi tenke på denne virksomheten som et ekteskap? Ja vi kan! Hvorfor? Du kan spørre! Fordi, som ethvert ekteskap, ikke hver eneste dag, hver måned eller til og med hvert øyeblikk er lykkelig og fylt med glede. Hvert år kommer ikke til å være full av munterhet og oppfylte planer. Det kommer til å være problemer og saker. Problemene betyr ikke spesielt ekteskapsproblemer, men årstider med forandring. Noen ganger er de kalde, andre ganger varme. Det er forskjellige årstider i våre liv der vi vil oppleve forskjellige ting med forskjellige mennesker. Noen personer kommer til å skape problemer mellom deg og din ektefelle, og du må identifisere dem og holde dem borte. Andre ville komme og prøve å tilføre verdi, men noen ganger gjør de for mye og er for involvert i livene deres, og du må også identifisere dem og holde dem borte.


Hva er poenget? Hva prøver jeg å si? Jeg prøver å si til dere, mine venner, at i dette ONE økosystemet har vi opplevd mange ting, men vi må være gift med det. Og fordi vi er gift med dette konseptet og virksomheten, handler det ikke om å gi opp og stoppe, fordi du stopper ikke ekteskapet ditt på grunn av et problem som oppstår. I stedet løser du og jobber gjennom problemene dine. Du stopper ikke alt fordi ektefellen din kan ha sagt noe galt eller til og med løy. Hvorfor? Fordi du står i det på lange sikt; "for bedre eller for verre"; "for rike eller fattige".

Venner, du er i det for livet! Det er ingen tilfeldighet når jeg sier at One Ecosystem tilfører mer til livet. Det er det vi gjør, og det er derfor jeg er gift med dette for livet. Så vårt ekteskap med denne virksomheten har vart 7 år, går mot 8, og det er kort tid! Vi har så mye mer å gjøre og mange flere jubileer å feire.

Jeg tror at fornyelsen av løftene våre som en bedrift kommer på juli-arrangementet. Det blir som det første året vi giftet oss, for 8 år siden. La oss være som nygifte igjen og oppleve bryllupsreise-fasen som kommer igjen. Begynn med spenningen fra nå av! Fornyelsen nærmer seg raskt, og vi er i ferd med å bli gift med denne virksomheten på nytt. Hvis det var opp til meg, ville jeg gifte meg med kona hvert eneste år, fordi hun er den eneste for meg, min livspartner.


På samme måte tror jeg denne virksomheten er den rette for meg, deg og oss alle. Vi skal gjøre det sammen, som den store Doc. sa til oss: Sammen skal vi alltid ha mer!

Velsignelser folkens, jeg elsker og setter pris på dere! La oss gifte oss!


Din ydmyke tjener og Captain

King Jayms

OnesOut!




 


Kjære alle sammen, Vi har nylig blitt gjort oppmerksom på at flere selgere har begynt å utføre svindelaktige prosedyrer utenfor Dealshaker-plattformen, noe som utgjør en høy risiko for tap av penger for de som deltar. Tilbudene handler om salg av gull, eiendomsmegling, biler og andre produkter av høy verdi.

Mange av de ovennevnte dealene er ledsaget av et fristende forslag fra selgeren - kjøperen skal overføre sine ONE til selgeren og betale en del av avtaleprisen utenfor plattformen i bytte mot dyre produkter eller tjenester. Husk at denne praksisen er strengt forbudt i henhold til gjeldende OneLife T & C 18 (2).

Vær oppmerksom på at ingen av disse prosjektene / dealene er godkjent eller støttet av Selskapet. Hvis noen har opplysninger om slike prosjekter / avtaler, så ikke nøl med å informere OneLife Compliance så raskt som mulig, slik at vi kan treffe tiltak for å stoppe disse bedrageriske rutiner og straffe forseeren tilsvarende og med umiddelbar effekt.

 

NY COMPLIANCE OPPDATERING

Her er noen nyttige opplysninger om hvor viktig det er å ha en skriftlig kontrakt.

I det 21. århundre er fagfolk altfor bevisste på den lange historien om avtalebrudd og rettssaker som har funnet sted rundt dem.

Kontrakter er viktige fordi de skisserer forventningene til begge parter og beskytter begge parter dersom disse forventningene ikke blir oppfylt.

Forhåpentligvis vil du aldri trenger å ta rettslige tiltak basert på kontrakten som betyr at prosjektet vil ende til slutt, men å ta foreløpige forholdsregler er alltid den beste tingen å gjøre.

Kontrakter er obligatoriske fordi de: - gir bevis på detaljer - hindrer at misforståelser oppstår - gir sikkerhet og ro i sjelen - Fungerer som en offisiell dokumentasjon av avtalen

Ikke glem - begge parter bør sitte på en kopi av kontrakten, som en fil, i flere år hvis et problem skulle oppstå senere!

 

PÅMINNELSE!!

På grunn av at bedriften OneLifes merkevarebilder/logoer ofte blir misbrukt, ønsker OneLife teamet å komme med en spesiell påminnelse. Vi kommer med en vennlig påminnelse om at alle OneLife medlemmer, i henhold til vilkårene og betingelsene som dere aksepterte ved registrering i nettverket, er det for IMAer: '' ... forbudt å registrere sine egne varemerker, titler, nettsteder eller andre immaterielle rettigheter som inneholder selskapets logo, ONELIFE NETWORK logoen, varemerker, produktnavn, titler eller handels-navn til selskapet i et hvilket som helst annet land. '' For å holde følge med den stabile globale veksten i selskapet, oppfordrer vi alle medlemmer til å følge de offisielle retningslinjene for varemerker og sikre en korrekt representasjon av nettverket globalt. OneLife teamet vil påminne deg om at det finnes en ressurs-seksjon tilgjengelig for offentlig bruk på OneLifes offisielle nettside, der finner du alle godkjente filer med maler for å produsere dine egne markedsførings materialer. Dette refererer i hovedsak til bruk av bedrifts logoen for markedsføring av hendelser som ikke er i Selskapets regi, merking av uautoriserte varer og salgsfremmende videoer. Vi ønsker alle velkommen til, og oppfordrer alle medlemmer til, å bruke den Selskaps-godkjente OneLife IMA-logoen (se nedenfor)

IMA logoen kan enkelt gjenkjennes av den underliggende teksten som angir "Independent Marketing Associate IMA". En hvert bruk av OneLife Corporate logoen kan føre til sanksjoner. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese "OneLife brand guidelines" som er tilgjengelige i ressursdelen av OneLife kontoen din, eller kontakte OneLife supportteamet.

Les den oversatte versjonen, på norsk, her i Selskapets Merkevareguide

 

OneLife Network (OLN) er et voksende globalt nettverk som ble født ut av OneCoin kryptovaluta-merkevaren. Nettverket har en digital plattform med et unikt økosystem av sofistikerte produkter og sosiale nettverk verktøy som hjelper medlemmer oppnå økonomisk uavhengighet. Medlemmer har tilgang til en rekke e-læringsprogrammer som hjelper dem med å sette økonomisk teori om til praktisis. Dette tillater dem å forstå, utvinne og handle kryptovaluta, og foreta sikre, rimelige, grenseoverskridende transaksjoner. Vår visjon er å tilby alternative betalingsløsninger og lik tilgang til økonomisk utdanning til mennesker over hele verden. OneLife-nettverket gjør finansielle transaksjoner og handler tryggere, enklere og tilgjengelig for alle på nettet. Vårt økosystem av virtuelle verktøy og tjenester har potensiale til å åpne nye økonomiske markeder for grensekryssende handel og stimulere til økonomisk vekst.

60 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page