top of page

ONE Ecosystem Nyhetsbrev 9. september 2024


Dette er essensen av ukens nyhetsbrev, det inneholder kanskje ikke alle de ukentlige standardtekstene.

Nyhetsbrevet er fritt oversatt av OCAdmin, og vi gjør oppmerksom på at det alltid er den originale teksten på Selskapets sider, på engelsk, som er den gjeldende.

Gjør oppmerksom på at OCAdmin ikke står redaksjonelt ansvarlig for noe av innholdet i dette nyhetsbrevet.




 

* MIGRASJON AV KONTOER - GJENOPPTATT

* DSP - STEG TO

* ONE NETTVERK WALLET FOR VELDEDIGE FORMÅL

* FYLL PÅ KONTANTER

* NYE DS COUNTRY MANAGERS

* DET ER TID FOR NY RANK








 

NÅVÆRENDE RANKINGPERIODE

01.07.2024 - 30.09.2024

 

Den nåværende rangeringsperioden avsluttes 30.09.2024 kl. 23:59:59 systemtid


 

Finn alle de siste nyhetene og bli informert om de store forbedringene i prosjektene våre! Spennende nyheter, videoer, bildegallerier fra våre arrangementer over hele verden, og intervjuer med ledere og vårt bedriftsteam venter på deg! Logg inn på kontoen din i Portal. Trykk på den røde knappen øverst til høyre på Dashboard og les det ukentlige nyhetsbrevet.


 

GJENOPPTAK AV BLOKKKJEDE MIGRASJONEN

Alle ikke-migrerte medlemmer kan overføre sine kontoer i den tredje fasen

 

Etter å ha mottatt tilbakemeldinger fra vårt globale fellesskap om ikke-distribuerte kontoer, og etter å ha følt en sterk følelse av ansvar og omsorg for hvert av våre medlemmer over hele verden som er en viktig og umistelig del av vårt globale nettverk, gjennomførte ledelsesteamet til One Ecosystem en dybdeanalyse sammen med International Global Council.


Som et resultat har IT-teamet jobbet flittig i over tre måneder for å sikre den nødvendige tekniske kapasiteten for å re-implementere blokkjede-distribusjonsalternativet, og en eksklusiv mulighet har blitt utviklet!


Under en offisiell forsamling og offentlig avstemning av medlemmer av International Global Council 1. september, ble det besluttet å gjenoppta blokkjede-distribusjonen for ikke-distribuerte kontoer som ikke klarte å migrere før slutten av den andre fasen i mars 2024.


Selskapet og dets ledere bestemte enstemmig å gi medlemmene våre en ny sjanse til å bli med i de mer enn 1 100 000 utplasserte kontoene på Polygons offentlige blokkjede og nyte alle de fantastiske fordelene.


Hvert medlem med ikke-distribuerte kontoer vil se "Deployment"-knappen på dashbordet på portalen. Brukere kan distribuere én eller alle kontoene sine. IMA-er kan velge å distribuere bare viktige kontoer for nettverkstreet deres. Vi anbefaler på det sterkeste at du vurderer valget ditt nøye fordi nettverksutviklingen din kan lide hvis du ikke migrerer alle kontoene dine. Her er de nye distribusjonsprisene. Det er tre alternativer for å betale for distribusjonen av kontoene dine:


- 100% CASH

- 50% CASH & 50% RESERVE CASH

- 50% CASH & 50% ONEs


Hvorfor er det viktig å distribuere kontoene dine?


- Bare distribuerte kontoer kan kjøpe utdanningsmoduler i ONE Academy

- Bare distribuerte kontoer kan bruke ONE til å handle dealer på Dealshaker

- Bare distribuerte kontoer kan selge som selgere på Dealshaker

-Kun utplasserte kontoer kan delta i DSP

- Bare distribuerte kontoer kan bestille og kjøpe ONE VITA-produkter

- Bare distribuerte kontoer kan fortsette å utvikle sin egen nettverksvirksomhet, utvide nettverket, delta i kvalifiseringsbelønninger og forbli i bonussystemet.


Se samlingen og avstemningen til våre IGC-medlemmer som er innehavere av de 10 blokkjede-nøklene, under spesialutgaven av Newsroom-showet:


NEWSROOM SESONG 3, 01. SEPTEMBER


BLOKKJEDE-MIGRASJON TREDJE FASE



HVORDAN MIGRERE KONTOENE DINE

 

DSP - STEG 2 KOMMER

USDT og kjøp som gjest vil revolusjonerende endre plattformen vår

 

DSP er en spesialutviklet applikasjon som gjør det mulig å bytte ONE og USDT på den eksterne offentlige børsen UniSwap. Denne applikasjonen vil tillate brukere å bytte kryptovaluta, og nå skal vi bruke denne applikasjonen i vår globale e-handelsplattform Dealshaker. Det vil skje i tre etapper. For øyeblikket er vi i trinn 1: Manuelt bytte mellom selskapet og utvalgte selgere, som vi allerede har nevnt. Den andre fasen kommer neste. Etter å ha implementert USDT som betalingsmåte og åpnet Dealshaker-plattformen for gjester, går vi inn i DSP - Stage 2 - Automatisk konvertering mellom selgere og kjøpere som ikke er medlemmer. IT-teamet vårt jobber hardt for å gjøre det mulig i løpet av de neste månedene, innen slutten av året», sa Ciril Mladenov, Dealshaker Project Manager under sin deltakelse i Newsroom-showet, sesong 3.


"DSP vil tillate gjestekjøpere, som ikke eier ONE, å kjøpe avtaler på Dealshaker-plattformen. Det er en revolusjonerende endring i systemet vårt som vil gi mange fordeler til selgere ved å gjøre avtalene deres tilgjengelige for millioner av brukere over hele verden. Trinn trinnvis i løpet av det siste året nærmer vi oss det store endelige målet», la Mr. Mladenov til. Han spesifiserte at hver Dealshaker-forhandler vil kunne sette inn mengden ONE som han ønsker å konvertere. "Det vil ikke være noen tak på beløpet, og det vil være låst i 12 måneder. Selgeren må være aktiv og publisere avtaler som er kvalifisert for DS Pool. Kravet er å selge avtaler med 30 % EN eller flere og kun kvalifisert avtaler vil bli inkludert i DSP-konverteringen. Den respektive egenkapitalen av prosentandelen av ONE-er i avtaleprisen vil bli konvertert gjennom DS-poolen. Denne operasjonen vil skje i DSP-en, ikke i Dealshaker, og kommer fra ONE-ene inn i bassenget», sa vår prosjektleder.


Han la til at DSP - trinn 3 vil innebære en automatisk konvertering mellom medlemmer som promoterer avtaler og tiltrekker seg kjøpere som ikke er medlemmer. Dette stadiet vil involvere alle IMA-er, ikke bare selgere. Hver IMA vil også kunne sette inn et spesifisert antall ONE-er i bassenget. IMA-er må bli en tilknyttet promotør for en selger i Dealshaker, og han må tiltrekke eksterne kjøpere til avtalene sine. Så hvis du er aktiv og får flere kjøpere, vil du kunne konvertere flere av dine ONE", sa Mr. Mladenov.


Se hele intervjuet med Dealshaker-prosjektlederen i videolenken nedenfor



 

BLI DEALSHAKER-TOPPSELGER OG DELTA I DEN NESTE DS POOL KONVERTERINGEN

540 000 EUR deles ut i oktober

 

En måned igjen til neste DS Pool-konvertering, der hundrevis av de beste Dealshaker-forhandlerne over hele verden vil delta. Alle selgere over hele verden har nå en sjanse til å bli valgt basert på deres flotte resultater og høye omsetning for juli-august-september og til å delta i neste DS-pool i oktober.


Kriteriet for å velge selgere ble initiert av IGC-medlemmer og landsledere for å fremme aktive brukere og sikre mer rettferdig tilgang til DS Pool. Listen over toppselgere opprettes kun basert på ytelsen til selgerne for den angitte perioden (kvartal kalenderen), og vil kun bli betalt for den perioden. I oktober vil beløpet på 540 000 EUR totalt, bli fordelt blant toppselgerne på listen.


I forrige DS Pool Conversion deltok 750 Dealshaker toppselgere, og samme beløp ble fordelt mellom dem i relativt like deler. Av de beste Dealshaker-kjøpmennene med høyest omsetning for forrige periode var de fleste fra Kina, Vietnam og Malaysia, etterfulgt av Thailand, Sør-Korea, Uganda, Kambodsja, India, Pakistan, Colombia, Sverige, Italia, etc.


 

ONE NETTVERK WALLET FOR VELDEDIGE FORMÅL ER TILGJENGELIG PÅ PORTALEN

Gi håp, skape forandring!

 

ONE CHARITY Network Wallet er allerede utgitt og er tilgjengelig på portalen din. Hvert medlem kan donere til sin region det beløpet de ønsker, mange ganger og når som helst.


Vi har laget 11 lommebøker for de elleve regionene i økosystemet vårt - Europa, Russland, Øst-Asia, Sørøst-Asia, Kina, Sør-LATAM, Nord-LATAM, Afrika, India, Oseania og den arabiske regionen. Hvert medlem kan donere så mye hen vil uten gebyrer. Listen over medlemmer som har donert, og innsamlede beløp vil være synlig i sanntid.


Hvis du i dag bestemmer deg for å donere 100 euro til en region - for eksempel Øst-Asia, Afrika eller Europa, vil du på bare et sekund se at beløpet ditt er lagt direkte til det totale beløpet som er samlet inn så langt for den spesifikke regionen. Full åpenhet og full ansvarlighet for donerte midler!


På denne måten håper selskapet og dets ledere å oppmuntre hvert enkelt medlem til å donere til veldedige formål og offentliggjøre informasjonen om beløpet som samles inn. Det er IGC-medlemmenes og landsstyremedlemmenes ansvar i en gitt region å bestemme sammen ved konsensus hvilken sak det innsamlede beløpet skal gå til.



Selskapet vil kreve dokumentasjon og en detaljert regnskapsrapport for hvert beløp som brukes for å sikre full åpenhet i donasjonsprosessen, som vil bli publisert og offentlig tilgjengelig.






 


KOMMENDE EVENTER

 

KOMMENDE IMA-EVENT I SOCHI, RUSSLAND

22-23 september

 

Et spennende IMA-arrangement vil finne sted i Sotsji, Russland i september. 22.-23. september vil Sea Galaxy Hotel Congress & SPA 4* i Sotsji være vert for mer enn 200 deltakere, Dealshaker-kjøpmenn, ledere og spesielle gjester.


Billetter til arrangementet er i salg nå. Kostnaden for en billett for et to-dagers arrangement er 7000 rubler i august. Arrangementet vil introdusere selgere til alle mulighetene til å selge mer på vår globale plattform.


Alla Valieva, Dealshaker Country Manager for Russland, Askar Eshchanov, Dealshaker Country Manager i Kasakhstan og andre russiske ledere vil delta i arrangementet og snakke om utviklingen av OES-prosjekter.Elena Tokareva, Valentina Shvayakova, Budazhap Tsoktoev og andre medlemmer av Landsstyret i Russland, samt representanter for ulike selskaper og medlemmer av DEALSHAKER-teamet i Russland, ønsker alle deltakere fra regionen velkommen for å diskutere muligheter for videre utvikling og fremtidige flotte resultater.


 

DS COUNTRY MANAGERS OG LEDERE VIL DELTA PÅ DETTE EUROPEISKE EVENTET I ROMANIA

10-13 oktober, Bucuresti

 

DEALSHAKER Country Managers fra Europa og ledere vil delta i European Event i Romania. Arrangementet og Dealshaker Expo med mer enn 50 kjøpmenn fra landet vil bli holdt 10.-13. oktober. Mai Loan, IGC-medlem for Sørøst-Asia-regionen og DS Country Manager vil være en spesiell gjest i Ramada Plaza Bucharest. Ivan Zerkov, Chief Operating Officer DEALSHAKER Global vil også delta og organisere en spesiell opplæring med landslederne.


Cristi Calina, DS Country Manager Romania, Tatiana Rusu, DS Country Manager for Moldova, Olha Narevach, DS Country Manager Ukraina, Marie Filoreau, DS Country Manager Frankrike, Janos Tas, DS Country Manager Ungarn, Renato Bagarolo, DS Country Manager Italia, Etleva Treska, DS Country Manager Albania, Mary Santos og Pedro Pardo, DS Country Managers for Spania og mange andre vil være spesielle gjester i arrangementet og vil dele sin flotte opplevelse.


11. oktober er det Mastermind Training med foredragsholdere fra selskapet og internasjonale ledere. Den 12. oktober vil hundrevis av kjøpere fra Romania glede seg over de gode tilbudene og produktene, presentert fra over 50 selgere under DEALSHAKER Expo.



 

MAI LOAN: VI HAR BYGGET ET STERKT ØKOSYSTEM MED INNOVATIVE PROSJEKTER OG MULIGHETER FOR UTVIKLING

Se hva vårt IGC-medlem sa på Vietnamesisk TV

 

"ONE Ecosystem er ikke bare et enkelt fellesskap, men også en plattform som fremmer utviklingen og velstanden til medlemmene. Med enestående visjon og forpliktelse til bærekraftige utviklingsmål har ONE Ecosystem skapt et vennlig og pålitelig miljø for deltakende medlemmer. Vi har bygget et sterkt økosystem der hvert medlem kan delta i innovative prosjekter og plattformer, skape verdier og bidra til den omfattende utviklingen av fellesskapet", sa vårt IGC-medlem for Sørøst-Asia-regionen Mai Loan under sin spesielle deltakelse i programmet "The VTV in me is ..." fra Vietnam Television.


"ONE Ecosystem-prosjektet gir oss mange muligheter, forretningsutvikling og økt personlig inntekt. Med støtte fra samfunnet og engasjement kan vi utnytte potensialet til blockchain-teknologi og dens applikasjoner for å bygge en lys og bærekraftig fremtid", sa vårt IGC-medlem.


Mai Loan nevnte det spesielle samarbeidet mellom ONE Ecosystem og programmet "VTV in me is..." fra Vietnam Television. "Dette er en mulighet for oss til å dele suksessene og verdiene som ONE Ecosystem bringer til samfunnet. Sammen kan vi spre budskapet om utvikling, fremgang og betydningen av ONE Ecosystem til alle", la Mai Loan til.



 


FYLL PÅ KONTANTWALLETEN DIN KUN VED Å BRUKE CoinPayments

 

Det eneste alternativet for å fylle på din digitale pengelommebok er å bruke CoinPayments som leverandør. Overføring til selskapets kryptolommebøker vil ikke lenger være mulig. Du kan angi et beløp du vil finansiere lommeboken din med.



1. Gå til "My Wallets"

2. Gå inn på "Top-up Cash Wallet" øverst på siden

3. Angi beløpet du ønsker å fylle på

4. Systemet vil automatisk omdirigere deg til Coinpayments.

5. Fyll inn all forespurt informasjon.

6. Velg kryptocoin (USDT eller BTC)

6. Trykk på "Complete Checkout"-knappen.


Merk at det kan ta litt tid før blokkjeden behandler transaksjonen din (fra noen få minutter til noen timer). Så snart en transaksjon går gjennom blokkjeden, og er bekreftet av leverandøren, vil beløpet automatisk krediteres din Cash Wallet. Du finner alle detaljene for transaksjonen i feltet Latest Transactions.





 

STRUKTURELLE ENDRINGER I INTERNATIONAL

GLOBAL COUNCIL

 

Fra 1. juli er Raul Pazos ikke lenger medlem av IGC. I den anledning ønsker selskapet å takke ham av som leder og IGC-medlem for LATAM – for hans dedikasjon og harde arbeid fokusert på å utvikle og utvide ONE ECOSYSTEM Network. Vi setter pris på innsatsen han la ned for å gjenoppbygge et mektig fellesskap av mennesker forent av ONEs visjon og filosofi. Vi tror at han vil fortsette å oppnå suksess i fremtiden, takket være sin beviste profesjonalitet og erfaring. Tusen takk for jobben, og lykke til i hans fremtidige bestrebelser!


NYE KONTAKT-E-POSTER TIL VÅRE IGC-MEDLEMMER

 

The One Ecosystems International Global Council-medlemmer har nye bedrifts-e-poster for kontakt. Du kan kontakte dem på de nye e-postadressene.


The prestige International Global Council er en nettverksstruktur som består av valgte ledere fra ulike regioner over hele verden. De er demokratisk valgt av medlemmer i sine respektive regioner, noe som sikrer rettferdig representasjon og ulike perspektiver. Deres felles innsats er fokusert på strategisering, implementering av innovative tilnærminger og fremme veksten av alle våre prosjekter. De jobber hånd i hånd med vårt team av fagfolk, og utnytter deres kollektive visdom og ekspertise for å sikre et stabilt og blomstrende nettverk.


 


NYE PROMO GAS MODULER

Finn de nyeste spesialmodulene i gas lommeboken din

 

Selskapet lanserte en spesiell kampanje for kjøp av GAS. Hvert medlem kan kjøpe de nyeste PROMO GAS MODULENE til en spesialpris!


* GAS 1000 - 100 €

* GAS 10 000 - 930 €

* GAS 100 000 - 8600 €


Hver GAS modul kan betales: 75 % KONTANT lommebok + 25 % ONE eller reservert lommebok. Hver modul vil inneholde BV-poeng og er en del av den offisielle kompensasjonsplanen for sponsorene. Finn våre spesielle GAS MODULER i din PORTAL - GASSWALLET.


Velg den foretrukne og trykk på "Legg i handlekurv"-knappen. Din spesielle promo GAS MODUL vil bli lagt til handlekurven og gi deg mer GAS! Ta din ekstra kraft til kryptoverdenen!


Den spesielle GAS kampanjen trer i kraft fra 14. juni 2024.


 


NY KONTAKT E-POST TIL REGNSKAPSAVDELINGEN

 

Med virkning fra 6. juni 2024 endres den offisielle kontakt-e-posten til OES Accounting Department til: invoice@oneecosystem.eu. For alle finanstemaer og betalinger, bruk den nyeste e-posten.


 

ONE VITA-KAMPANJE: 20 % RABATT PÅ 5 PRODUKTER KUN FOR DEN EUROPEISKE REGIONEN - OPPDATERT

 

Få vår eksklusive ONE VITA-kampanje med 20 % rabatt på alle produktene fra det spesielle hudpleiesettet. Kampanjen er kun for bestillinger fra de europeiske og russiske regionene! ONE VITA Liposomal Cleansing Gel, ONE VITA Liposomal Day Cream, ONE VITA Liposomal Filler Serum, ONE VITA Liposomal Eye Cream og ONE VITA Liposomal Night Cream er nå i en spesiell kampanjepris med 20 % rabatt. Alle ONE VITA-produkter betales med 50 % ONE. Du kan betale 50 % fiat-delen av prisen i euro på flere betalingsmåter:

1. Kontantlommebok

2. USDT/BTC



Kampanjen gjelder så lenge beholdningen rekker. Du kan bestille våre unike produkter, med helt naturlige ingredienser, liposomer og zeolitter ved å sende en e-post til vita.distributor@oneecosystem.eu.


Din e-postbestilling må inneholde:


– en nøyaktig beskrivelse av produktene og mengdene du ønsker å kjøpe

– fullt navn og leveringsadresse

– ditt kontakttelefonnummer

– betalingsmåten du har valgt

– hvilken av kontoene dine vil du at skal bli belastet for ONE delen av prisen? (50 % av prisen betales i ONE fra ONE-lommeboken din)

Levering skjer på kjøpers regning. Informasjon om fraktpriser for forskjellige land finner du i tabellen nedenfor.


Leveringsprisen i euro betales av kunden 50% kontant, 50% ONE, og beløpene vil automatisk bli tatt fra lommeboken til den spesifiserte kontoen til kjøperen.


Etter å ha betalt for bestillingen, vil den bli sendt til adressen du spesifiserte. Etter å ha sendt produktene, vil selskapet sende deg, til samme e-postadresse, et nummer og en kopi av fraktbrevet, slik at du enkelt kan spore bestillingen din gjennom kureren i ditt land i den europeiske eller russiske region. Alle produktene er ennå IKKE i den nyeste emballasjen. Den vil være tilgjengelig i september!


Prøv ONE VITAs nyeste produkter - Liposomal ansiktsmasker. Bestill på samme måte og til samme priser for levering til Europa.



 

DE NYESTE ONE VITA ANSIKTSMASKENE ER NÅ I SALG

Skaperen Marina Mustapic forteller om ingrediensene og fordelene


 

De nyeste ONE VITA-produktene – Liposomale beroligende og fuktighetsgivende masker og Liposomal metabolske aktiverende masker er på salg. "Kraften til liposomer og naturlige ingredienser legges inn i disse unike ansiktsmaskene for å oppfylle ONE VITA-kolleksjonen med det eneste som mangler i 5-trinns hudpleierutinen", sa Marina Mustapic, grunnlegger og produsent av ONE VITA-produkter under hennes deltakelse i Newsroom-showet.


“LIPOSOMAL BEROLIGENDE OG HYDRATENDE MASK – fungerer raskt ved å levere energi (koenzym Q10) til hudcellene. Den er formulert for raskt å levere fuktighet dypt inn i huden, øke nivåene og forhindre tap på grunn av feil aktivitet av lipidbarrieren. Den høye prosentandelen av NMF (naturlige fuktighetsgivende faktorer) virker multi-fuktende – påvirker alle aspekter: fra å tilføre hydrering til å reparere og optimalisere transepidermalt vanntap (TEWL).


"Den andre er LIPOSOMAL METABOLIC ACTIVATING MASK. Denne kraftige aktiverende masken arbeider for å øke, akselerere og øke hudens fornyelse for å gjenvinne og gjenopprette overflaten med et forynget og fantastisk utseende. Den høye prosentandelen av kanelekstrakt levert direkte til hudcellene resulterer i en lysere, hvitere og balansert tone Rik på naturlig forekommende syrer, enzymer og modererte chilipeptider, stimulerer og akselererer cellulær omsetning i huden, noe som kan resultere i kortvarig rødhet, varm følelse og til og med prikking. , vil den gjenskape strålende hud med foryngede konturer og lys hudfarge Zeolitt, trollhassel, beta-glukan og naturlige lipider gir ytterligere fordeler: for best mulig oppstramming av huden, la Mustapic til.


Hun sørget for at ONE VITA-produktene er helt naturlige, ingrediensene er det beste utvalget for helse og skjønnhet, noe som eliminerer negative påvirkninger fra miljøet, stress, giftstoffer osv. med naturens kraft. "Vi har laget en daglig hudpleierutine som bruker kraften til bioaktive ingredienser og liposomer, bruker den forsterkede kraften til naturen og den utrolige kraften til cellen, som gjør huden din ung, vakker og sunn," sa Marina Mustapic. Hun la til at ONE VITA-produkter gir en komplett daglig pleierutine med en bevist langvarig effekt og en spesiell anti-aldringsformel, bioaktive og vitenskapelig beviste ingredienser for sunn og vakker hud.


Hvert medlem kan bli en del av ONE VITA Master Distribution, kjøpe fra selskapet og selge disse unike produktene i Dealshaker ved å sende en forespørsel til e-post: vita.distributor@oneecosystem.eu.



 

KRAV TIL SALG AV ONE VITA-PRODUKTER

 

Distribusjon og salg av ONE VITA-produkter utføres under følgende krav for forhandlere:


1. Selgere har lov til å tilby og publisere deals for salg av ONE VITA-produkter, som må gå gjennom godkjenning av selskapets administratorer.


For å få godkjent dealen må du:


1. Opprett en deal, bruk kun offisielle bilder av produkter fra selskapet. Du finner dem i lenken: ONE VITA IMAGES


2. Bruk kun de offisielle og nøyaktige beskrivelsene av produktene med deres ingredienser og gunstige egenskaper for huden. Du finner dem i filen: ONE VITA PRODUKTBESKRIVELSER


3. Bruk kun den offisielle presentasjonen av ONE VITA, laget av selskapet, under møter og markedsføring til sluttkunden.


4. Velg en pris som ikke er lavere enn den offisielt annonserte prisen av selskapet. Det er ingen grense for hva prisen vil være (høyere enn den offisielle prisen). Det er ingen begrensning på fiat/krypto-forholdet når du skal bestemme prisen. Offisielt tilbyr selskapet produktene for 50 % ONE, 50 % FIAT.


5. Send lenken til den opprettede avtalen til denne e-posten: vita.distributor@oneecosystem.eu


Din opprettede deal med ONE VITA-produkter vil KUN bli sjekket og godkjent av Dealshaker-administratorene og Dealshaker-godkjenningsavdelingen. Country Managers har ikke lov til å godkjenne deals på ONE VITA-produkter!


KUN ADMIN KAN SETTE ET FASTE ANTALL BV-POENG PÅ DEALEN!

*Selger har ingen rett til å endre mengden av BV-poengene.


6. Når den er godkjent, kan du legge ut ONE VITA-dealen din, markedsføre den hvis du vil, og oppfylle bestillingen med leveringsmetodene. Selgere har det fulle ansvar for leveringsmåtene for produktene.


De nye reglene trer i kraft fra 10. juni og alle opprettede deals på ONE VITA-produkter før den datoen vil bli avvist. Selgere må redigere dealen sin i henhold til de nye bilde- og beskrivelseskravene og sende inn dealen på nytt for godkjenning.


Disse kravene og hoveddistribusjonen av ONE VITA-produkter forblir i kraft frem til den offisielle kommende lanseringen av det nye nettstedet og den nye distribusjonsmetoden. Da vil betingelsene og metoden for bestilling og levering bli endret. Hvert medlem kan bli en del av ONE VITA Master Distribution, kjøpe fra selskapet og selge disse unike produktene i Dealshaker ved å sende en forespørsel til e-post: vita.distributor@oneecosystem.eu.


Fra september 2024 vil ONE VITA-produkter være tilgjengelig i ny emballasje og til nye priser! Bestill vår luksuriøse og førsteklasses serie med produkter, samt våre nyeste ansiktsmasker, og lås opp kraften til liposomer for sunn, vakker og yngre hud!


 

ONE VITA NYE PAKNINGER KOMMER SNART


 

LANDSTYREMEDLEMMER & LANDSREPRESSENTANTER - OPPDATERT LISTE 2. SEPTEMBER

 

Med virkning fra 1. september er det noen endringer i listen over landsstyremedlemmene i Marokko. Siden august har listene over Ungarn og Colombia blitt oppdatert. Du kan se de oppdaterte detaljene i tabellen nedenfor. Nesten 200 landsstyremedlemmer og landsrepresentanter fra 80 land over hele verden ble valgt etter en avstemming blant alle IMA-ene.


I løpet av de siste månedene etter å ha blitt valgt, har mange av dem aktivt organisert arrangementer, Dealshaker-utstillinger og opplæring for medlemmer i deres land, med støtte fra OES-bedriftsteamet. De jobber hardt for utviklingen av ONE ECOSYSTEM-prosjekter og har allerede tatt de første skritt mot sine ambisiøse mål.


Regelmessig, hver måned er det møter sammen med administrerende direktør i selskapet Mr. Ventsislav Zlatkov, som sendes i Newsroom-showet. Medlemmer fra landsstyrene i Europa og LATAM-regionen har allerede rapportert sine flotte resultater og delt sine erfaringer i de virtuelle møtene. Med god erfaring innen teknologi, finans, handel, utdanning, bedriftsledelse, markedsføring og mange andre bransjer planlegger de å vokse ETT ECOSYSREM-marked over hele verden. De er alle kalt til å promotere og utvikle våre prosjekter og hjelpe alle medlemmene og Dealshaker-kjøpmennene i koordinering med selskapets bedriftsteam.



 


ENDRINGER I BLOKKEDEMODULENE

 

På grunn av lanseringen av de nyeste blokkjedemodulene, er det noen endringer i utdanningsmodulene. Med virkning fra 25. april gir hver kjøpte blokkjede-utdanningsmodul fra ett av de fem nivåene medlemmene kun tilgang til det respektive kurset i One Academy.


Blockchain Introduction Education-modulen gir kun tilgang til Blockchain Introduction Course i ONE Academy, inkludert den tilsvarende læreboken og videoleksjonene.


En kjøpt BLOCKCHAIN SEMI-PROFESSIONAL utdanningsmodul vil kun gi tilgang til BLOCKCHAIN SEMI-PROFESSIONAL-kurset med lærebok og videoleksjoner.


BLOCKCHAIN PROFESSIONAL-modulen vil kun inkludere tilgang til Blockchain Professional Course med de respektive lærebok- og videoleksjonene.


Hvert kurs gir et annet læringsnivå og spesifikk informasjon, noe som gjør hvert kurs unikt og verdifullt i seg selv. Ved å kjøpe alle Blockchain-moduler og utdanning i alle kurs - de tre eldste og de to nyeste blockchain-kursene, vil dette gi deg en omfattende ekspertkunnskap om alle aspekter, endringer og gjeldende utvikling i denne dynamiske industrien. Endringen "One module = One Blockchain Course" gjelder kun for nyinnkjøpte moduler, etter 25. april.



 

ALLE BLOCKCHAIN-KURS ER NÅ OVERSATT OG TILGJENGELIGE PÅ JAPANSK, VIETNAMESISK, SPANSK, TYSK OG ITALIENSK

Tilgjengelig utdanning av høy kvalitet for alle

 

ONE ACADEMYs fem nivåer av Blockchain-utdanningskurs er oversatt og er nå tilgjengelig på japansk og tysk. Alle videoer fra de fem nivåene, samt lærebøkene til hvert kurs, er oversatt og vises automatisk når du bytter språkinnstilling på ONE Academy-nettstedet.


Videoene fra de tre første kursene har blitt oversatt og dubbet til vietnamesisk for å gjøre det så enkelt som mulig for brukerne våre å raskt og enkelt absorbere den nye informasjonen og oppgradere kunnskapen deres fra introduksjon til profesjonelt nivå, og forstå de viktigste nøkkelbegrepene og teknologisk terminologi raskere. Videoene for de to siste Blockchain avanserte kursene er tilgjengelige med vietnamesiske undertekster og gir det høyeste nivået av kunnskap innen blockchain-teknologifeltet og den digitale fremtiden. Bli en ekte ekspert med 12 eksklusive videoer med moderne design og flott infografikk!


De fem nivåene til Blockchain-kursene er oversatt og tilgjengelig også på italiensk. Brukere trenger bare å velge italiensk som språkalternativ på ONE Academy-plattformen og deretter klikke på undertekstikonet på spilleren for å se oversettelsen og forstå innholdet enklere og mer praktisk. ONE Academy Blockchain-kurs er også tilgjengelig på spansk, og i løpet av de kommende ukene forventer vi at de tekstede videoene vil være tilgjengelige på flere språk som tysk, kinesisk, koreansk, russisk, osv.


Blockchain-oversettelsesprosessen er en målrettet og konsekvent politikk for selskapet , som ønsker å gjøre innholdet i ONE Academy enda mer tilgjengelig for millioner av brukere over hele verden og gi alle den nødvendige utdannelsen på den raskeste og mest effektive måten.


 

NOEN ENDRINGER I MATCHINGSBONUSEN ER INNFØRT

 

På grunn av introduksjonen av de nyeste blokkjedemodulene - Blockchain Advanced Deployed og Blockchain Expert Deployed, endres prosentforholdene i generasjonene av matchende bonus.


*Blockchain Expert, New Life Deployed, Premium Trader Deployed og Infinity Deployed får en bonus på 25 % i fjerde generasjon.


*Blockchain Advanced Deployed-modulen får 20 % i den tredje generasjonen av matching bonus.


Disse endringene er allerede i kraft. Vi minner deg om at bonuser genereres hver mandag og deles ut i følgende andel: 60 % går til Cash-kontoen og 40 % - til Token-lommeboken. Kravet om en minimumsaktivert startmodul for å motta nettverksbonusen og matchende bonusen fortsetter å være påkrevd.





 

ENDRINGER I LEDERRANKINGSPROGRAMMET

 

Med virkning fra 1. juli 2024 vil det bli gjort noen endringer i LEDERRANKINGSPROGRAMMET.


For å kvalifisere til Emerald-rangeringen, må du ha aktivert Tycoon Trader Education Module eller Blockchain Semi-professional Module. Du må også ha minst tre Ruby-rangerte IMA-er og BV-poeng, generert av din personlige organisasjon bør være lik eller høyere enn 80 000 poeng, og det svake beinet ditt generere minst 30 000 BV-poeng, ikke 40 000 som det var før .


For å oppnå Diamond League, må du ha aktivert Tycoon Trader eller Blockchain Professional Module. Kravene til de neste høyere gradene vil forbli som de er nå.


Alle endringene trer i kraft med starten av neste rangeringsperiode, som går fra 1. juli til 30. september.




 

OPPÅ NY RANKING INNEN SLUTTEN AV SEPTEMBER

Bevis hva du er i stand til!

 

En måned igjen til slutten av rangeringsperioden! Ledelse er handling, ikke en stilling, så det er din tur til å vise det beste!


Innen utgangen av september har du en sjanse til å oppnå flotte belønninger! Bevis hva du er i stand til! Tro alltid på din evne til å bli en leder og en ny rangerer.


Skap nye kontakter, se etter nye muligheter, og fortsett å tro på deg selv og drømmene dine! Ditt harde arbeid og engasjement vil bli belønnet!


Hvert medlem er verdifullt for oss, og dine prestasjoner er uvurderlige! Få en ny rangering og skinn som en safir, rubin, smaragd eller diamant i vårt lederprogram!

 






SAPPHIRE


PIN











RUBY


€ 500

100% CASH WALLET







EMMERALD


€ 1000

100% CASH WALLET










DIAMOND


€ 2000

100% CASH WALLET








BLUE DIAMOND


€ 5000

100% CASH WALLET









BLACK DIAMOND


€ 10.000

100% CASH WALLET





 


DEALSHAKER NYE LANDSLEDERE

 

Vår globale e-handelsplattform Dealshaker har fått to nye landsjefer. Vi fortsetter å utvikle oss og gjør vårt beste for de tusenvis av selgere over hele verden, ikke bare for å gi dem flotte tekniske løsninger og funksjoner, men også for å støtte dem på deres vei til suksess i den dynamiske verden av e-handel.


Møt Ninelle Shtivelberg som vil begynne å godkjenne avtaler og virksomheter i Paraguay. Paraguay har de siste årene opplevd en rask vekst i teknologibransjen, spesielt innen alternative betalingsmåter. Netthandelen tar også sine første skritt her i landet, men vi har stor tro på utviklingspotensialet og på evnene til kjøpmenn der. Vi ønsker dem suksess og kan stole på støtte på måten å transformere virksomheten deres på.


Vår raskt voksende globale plattform når nye horisonter i LATAM. Vi har nå en landsjef i Belize også. Det er en ære å ønske velkommen José Aurelio Gutiérrez Sansores, kjent som Pepe Gutiérrez, lidenskapelig opptatt av innovasjoner og moderne løsninger innen global e-handel. Vi ønsker ham gode tilbud og mange bedrifter til å godkjenne og støtte i deres suksess fremover. Dette lille landet har et stort potensial for utvikling av e-handel i årene som kommer. Dealshaker er den sikre veien for lokale kjøpmenn til å transformere sine virksomheter og gå inn i kryptoverdenen, og selge unike varer i hele Mellom-Amerika og over hele verden.



 

DAD VIL BLI IMPLEMENTERT FOR Å STØTTE LANDLEDERE I ASIA OG EUROPA

Godkjenningsteamet opererer i Kina og godkjenner alle avtaler og virksomheter

 

Dealshaker Approval Department vil bli implementert for å støtte landledere i mange land i Asia og Europa. For tiden opererer DAD-teamet kun i Kina, hvor de gjennomgår og godkjenner/avslår alle virksomheter og dealer", kunngjorde Ivan Zerkov, Chief Operating Officer DEALSHAKER Global under hans deltakelse i Newsroom-showet


"DAD-teamet opererer over hele verden med spesifikke prioriteringer i noen markeder. Teamet opererer fullstendig i det kinesiske markedet hvor de gjennomgår og godkjenner/avslår alle virksomheter og avtaler. Teamet gjennomgår og godkjenner alle virksomheter og avtaler også i mange land rundt om i verden hvor vi ennå ikke har etablerte landsledere. Selskapets ambisjon og mål er DAD å utvide sine aktiviteter til andre nøkkelmarkeder over hele verden for å støtte og lette arbeidet av landsledere i å godkjenne hundrevis av avtaler og forbedre kjøpmenns arbeid på plattformen slik at de lager gode avtaler med godt innhold, overholder lovverk og interne krav og selger mer." La Mr Zerkov til.


"DEALSHAKER Approval Department (DAD) er en organisasjonsstruktur som støtter den globale forretningsutviklingen av vår e-handelsplattform. Teamet tar sikte på å overvåke avtaleadministrasjonsprosessen for overholdelse og sikre riktig implementering av globale standarder som Dealshaker Deals Guideline, og alle andre interne retningslinjer. Teamet har administrasjonsrettigheter til å revidere forretningsprofilene, og innholdet i avtalene, og til å delta i kommunikasjonen med selgere når det gjelder å gi dem tilbakemelding og retning for hvordan prosessen for å opprette avtaler bør forbedres. Hele prosessen støtter selgerne til å annonsere sine produkter og tjenester på en bedre måte ved å bruke de riktige verktøyene som funksjonalitet og innhold som titler, beskrivelser, priser, mengder, bilder, språk for avtalene, etc." sa Mr Zerkov.


Se Newsroom-showet i lenken nedenfor:





 

SUPERMARKED OG STORE KJEDER KAN KOMME INN I CRYPTO-VERDEN TAKKET VÆRE DEALSHAKER

Å skape partnerskap med store merkevarer er en strategi for selskapet over hele verden

 

Supermarkeder og store kjeder kan gå inn i kryptoverdenen og transformere virksomheten sin takket være Dealshaker-plattformen. Ved å velge Dealshaker kan supermarkeder selge produktene sine i fiat og krypto. "De vil koble seg til en kundebase på over 1 million aktive brukere over hele verden og plassere butikkene deres på selgerkartet slik at alle enkelt kan finne dem og handle. Vi promoterer tilbudene deres på våre sosiale kanaler, slik at disse store merkene og butikkene vil nå tusenvis av nye følgere gratis De kan være digitale og utvide merkevaren sin, sa Mauricio Garavito, Dealshaker Business Development Manager under sin deltakelse i Newsroom-showet.


Å tiltrekke og skape partnerskap med store merkevarer og internasjonale selskaper er en langsiktig strategi og initiativ fra den generelle ledelsen av Dealshaker-plattformen. Denne konsekvente politikken for å bygge forretningsrelasjoner med store kjeder og merkevarer gjennomføres globalt i mange land. "Vi er nå glade for å dele våre nye partnerskap i LATAM, med lignende i andre land som kommer. Mer enn 1 000 butikker i 60 byer i Colombia vil godta koder for avtaler fra IMAer som tidligere kjøpte dem i DEALSHAKER-plattformen. Mercacentro, et annet merke , er en regional supermarkedskjede i Colombia med 18 butikker som folk vil kjøpe produkter fra gjennom kodene som er oppnådd i Dealshaker-plattformavtaler. Merkene: Popsy, D1, Mercacentro, Exito, Super Inter, Carulla, Surti Mayorista og Surti Max har. også sluttet seg til plattformen på tvers av en kjøpmann som lager forskjellige kombinasjoner mellom merkevarene. Grupo Éxito er et søramerikansk detaljhandelsselskap.


"Jeg må si at alt arbeidet som er gjort er en del av en strategi der vi viser dem hvor stort fellesskapet vårt er. En del av denne strategien er å ha forskjellige kombinasjoner med andre merker. I fremtiden og etter noen måneder med dataanalyse bør de registrere seg som selger i Dealshaker, dette er målet vårt", sa Garavito. "Som en del av vår globale e-handelsplattform, vil supermarkeder og merkevarer kunne dykke dypt inn i kryptoverdenens endeløse muligheter!", sa Mauricio Garavito.


Se hans deltakelse i showet på lenken nedenfor:


MAURICIO GARAVITO PÅ THE NEWSROOM SHOW


 


DEALSHAKER MERCHANT-APPEN ER SLUPPET

Opprett nye deals og administrer bestillingene dine med noen få sveip på telefonen

 

Dealshaker-mobilappen for selgere har blitt utgitt og er nå tilgjengelig for nedlasting fra App Store og Google Play gratis!


Mobilappen vår er spesielt utviklet for å gjøre livet til alle Dealshaker-kjøpmenn enklere og mer praktisk. Selg enklere enn noen gang! Hold deg på toppen av det globale e-handelsmarkedet! Selg dealene dine til millioner av mennesker fra hele verden og administrer bestillingene dine! Ingen grenser, ingen begrensninger! Lag din deal på 40 språk og 38 lokale fiat-valutaer! Spor og administrer bestillingene dine og nyt forskjellige betalingsmetoder og de sikreste blokkjedetransaksjonene. Fiat og crypto-only i Dealshaker globale e-handelsplattform. Alle selgere vil alltid ha en liste over alle sine dealer i sin hånd.


Legg til nye gode deals eller legg til en ny bedriftsadresse raskere og enklere enn noen gang. Vil du spore og administrere bestillingene dine når du ikke er på kontoret? Dealshaker Merchant App er nå kontoret ditt i hånden din! Med bare noen få trykk på telefonen kan du se og administrere alle bestillingene dine. Merk om varene er pakket eller allerede sendt til kunden med bud. Du vil se om betalingen ble vellykket og gikk automatisk når den ble utført gjennom systemets digitale lommebøker. Ved betaling med kontanter eller bankoverføring, registrer dette og fullfør deretter bestillingen. Opprett nye bedriftskontoer eller legg til adressen til din nye butikk eller lager, ett eller to sveip på telefonskjermen og du er klar på sekunder!


Les alle kundenes anmeldelser for å holde deg oppdatert og forbedre virksomheten din! Direktemeldinger til kunden og kontroll av refusjonene vil ta bedriften din til et nytt nivå. På bare noen få sekunder kan du opprette en kampanjekode med rabatt og sende den til kjøperne dine.


Utvid virksomheten din og gjør livet til selgeren enklere takket være Dealshaker Merchant-appen!

Dealshaker - ETT KLIKK TIL LYKKE!




 

STORE FORBEDRINGER I DEN SISTE DEALSHAKER 2.15 VERSJONEN

DSCP er erstattet med OESP, nye kategorier og alternativ for lokal valuta

 

Nye forbedringer og store endringer ble utgitt med versjon 2.15 av vår globale Dealshaker-plattform.


På grunn av utvidelsen av bruken av DSCP for medlemmer fra kryptobegrensede land, ikke bare i Dealshaker-plattformen, men i alle ONE Ecosystem-prosjekter, vil DSCP bli omdøpt og erstattet med OESP. Hvordan kryptodelen skrives i prisen på avtaler i plattformen vil også bli endret, med et mer praktisk og brukervennlig alternativ. Med disse forbedringene ønsker vi å gjøre det enklere for våre brukere i kryptobegrensede land, slik at de kan bruke sine OESP-er i alle nåværende og fremtidige prosjekter i økosystemet. Endringen er rent teknisk, den krever ingen handling fra brukeren.


Utsiktene til kategorier-fanen vil også bli endret. Det vil bare være to faner: Produkter og tjenester. Vi har laget nye, moderne og populære kategorier for å få kjøpere til å finne forskjellige varer enkelt og praktisk, og på den annen side for å støtte selgere med å velge riktig og beste kategori for sine unike tilbud.


Selgerne vil kunne laste opp avtaler i sin lokale valuta. For noen valutaer er det svært vanskelig å sette opp en pris for en avtale. Hvis valutaen er svak, er det store forskjeller mellom kursene. Så når selgeren oppretter eller redigerer bedriftskontoen sin, må han velge den foretrukne lokale valutaen. Den vises som standard når han legger til en ny avtale eller oppretter en kampanjekode.


SE HVORDAN DU VELGER DIN LOKALE VALUTA SOM SELGER I VIDEOEN UNDER:


Det er ikke alt! Vi forbedrer også leveringsprosessen. Kjøperen får ikke fullføre bestillingen dersom leveringsadressen ikke støttes av selgeren. En ekstra sjekk legges til i kassen og bekrefter at selgeren støtter leveringsadressen som er oppgitt av kjøper.


Dealshaker Structure-siden er lagt til nettstedet. Her kan brukere se en fullstendig liste over alle landadministratorer over hele verden per land. Du kan finne bildene deres og en nyttig kontaktknapp for å sende en melding. På samme side er det mulighet for å søke som Country Manager hvor kandidatene skal fylle ut et innsendingsskjema og laste opp en CV.


Dealshaker Brand Guide-siden opprettes og legges til i bunnteksten til nettappen. Alle selgere, kjøpere og gjester kan få tilgang til Dealshaker Brand Guide-siden. Siden inneholder informasjon om hvordan du bruker Dealshaker-logoen og et alternativ for å laste ned alle versjoner av Dealshgaker-logoen. Merkeveiledningen er fokusert på merkevareidentiteten og oppfordrer brukere og selgere til å følge merkespesifikasjonene og de offisielle Dealshaker-designene.


Nyt alle nye oppdateringer og forbedringer!

Dealshaker - ETT KLIKK TIL LYKKE!



 

GEBYRENDRINGER I DEALSHAKER

 

Noen gebyrendringer er i kraft i Dealshaker-plattformen: Gebyrer samlet inn av interessenter og gebyrer basert på prosenten av ONE i dealen.


Gebyr innkrevd av interessenter:

• Country Managers: 25 % *Noen CM-er vil ha en annen % enn andre fordi selskapet administrerer støtteteamet og godkjenningsavdelingen i dette markedet.

• Sponsor av selgeren: 30 %

• Firmalommebok: 30 %

• Markedsføringslommebok: 10 %

• Lommebok for tilleggstjenester: 5 %


Gebyr, basert på prosenten av ONE i avtalen: verdiene er satt for forskjellige totaler:

• 15,00 % for deals med 0-9 % ONE.

• 3,50 % for deals med 10-29 % ONE

• 2,75 % for deals med 30-49 % ONE

• 2,00 % for deals med 50-69 % ONE

• 1,50 % for deals med 70–89 % ONE

• 1,25 % for deals med 90-100 % ONE

Gebyret tas fra den totale prisen på avtalen. Hvis tilbudsprisen er €100 med 50 % ONE = €50 + 1,1764 ONE. Da vil gebyret ditt være 2 % av 100 euro, for eksempel.



 

INGEN DEALS MED BETINGELSER TILLATT PÅ DEALSHAKER

 

Instruksjoner for DS Country Managers

Kjære CM'er,

Husk at publisering og godkjenning av betingede deals ikke er tillatt i DEALSHAKER. Sørg for at du leser beskrivelsen av hver deal nøye, og i tilfelle det er noen betingelse angående betaling, levering osv. som bryter med DS T&C, må du avvise denne dealen.


Hvis selgeren ønsker å publisere en deal hvor en viss prosentandel av ONEs er inkludert, men har lagt inn i beskrivelsen at levering av produktene vil bli fullført etter at ONE-delen er konvertert gjennom DSP-en, må denne dealen avvises da denne betingelsen bryter DS T&C. DS-Country Managerne er ansvarlige for nøyaktigheten av dealene, og hvis slike dealer godkjennes av CM, vil han/hun bli holdt ansvarlig.


Vær forsiktig, ta deg nok tid til å nøye sjekke dealene du godkjenner, og la oss sørge for at kundene våre nyter høykvalitets produkter og tjenester og ikke blir ofre for illojale selgere!


 

KUN KYC-GODKJENT KAN UTFØRE KONTANTOPERASJONER

Aktive brukere kan distribuere kontoene sine

 

Vi påminner alle medlemmer om at bare brukere med "Active"-status, som har fullført KYC-verifiseringsprosessen, lastet opp sine personlige dokumenter som beviser deres identitet og adresse, og som er godkjent av KYC-avdelingen, kan utføre kontantoperasjoner.


Bare Active- og KYC-kontoer kan: sende eller motta kontanter, reservere kontanter og coins, be om uttak og konvertere ONEs til/fra DSCP.


Verifikasjonsprosessen utføres for å beskytte hver bruker i ONE ECOSYSTEM og for å minimere risikoen for ulovlige aktiviteter, som hvitvasking og terrorfinansiering. For å få aktiv status, må hver bruker laste opp sine dokumenter til Min profil - KYC. Alle personlige dokumenter og data er fullstendig beskyttet og kun KYC-avdelingen har tilgang til dem, som nøye gjennomgår og sjekker hvert dokument.


Hvis alle dokumentene dine er korrekte, vil du bli godkjent, profilen din blir verifisert og automatisk aktivert. Bare i dette tilfellet kan du bruke alle funksjonene og funksjonaliteten til systemet, sende og motta ONEs, konvertere midler eller betale for distribusjonen av kontoen din.


 

FORENKLET BONUSPROSESS

 

Fra og med 2024 vil ikke Trading-lommeboken lenger brukes.

For å forbedre det regulatoriske rammeverket og de tekniske kravene og lette våre medlemmer, i 2024 vil Trading-lommeboken bli fjernet. Denne endringen er rent teknisk og krever ingen handling fra brukerne.

Motta bonusene dine direkte i tokens!

For øyeblikket har direktesalgsbonuser blitt delt ut i følgende andel: 60 % går til Cash-lommeboken, og 40 % går til Trading-lommeboken. Oppstartsbonusen betales i sin helhet i EUR i IMAs Trading-lommebok, og brukeren må konvertere dem til tokens for å motta ONEs. Etter utbetaling av bonuser, vil midlene automatisk bli konvertert til tokens. Dette vil forenkle hele prosessen.

Raskere, enklere og sikkert

Denne handlingen vil snart bli forbedret til fordel og bekvemmelighet for våre medlemmer. Bonusene mottas direkte som tokens i Promotional Tokens Wallet i stedet for Trading Wallet. Dette vil være en automatisk operasjon som vil lette prosessen med å konvertere EUR til tokens betydelig.

Alle transaksjoner og konverteringsoperasjoner i systemet vårt er sikre og oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene. Transaksjoner ved bruk av tokens registreres på en desentralisert blokkjede, noe som øker åpenheten og tilliten til systemet.

Våre digitale tokens er sikrere enn fysiske eiendeler, lagret på en sikker, kryptert blokkjede. Denne endringen vil fjerne behovet for å lagre og transportere fysiske eiendeler, forenkle forvaring og redusere tilknyttede kostnader og risiko.


 

KODER TIL UTDANNINGSMODULER – GYLDIGHET

 

Alle koder er gyldige i 90 dager fra kjøpsdato


Vi vil minne alle IMA-er om at i henhold til selskapets retningslinjer utløper alle koder innen 90 dager etter at bestillingen ble plassert. Vær oppmerksom på at disse kodene ikke kan erstattes, refunderes eller brukes etter utløpsdatoen. Vi ber deg om å notere utløpsdatoen som er nevnt med hver kode og sørge for at du løser inn dem før utløpsdatoen. Etter denne perioden vil kodene ikke lenger være gyldige og kan ikke forlenges eller reaktiveres.


Vi vil også råde alle IMAer til å fullføre betalingene sine så snart som mulig etter bestillingen, slik at de kan løse inn kodene sine innen 90-dagersperioden.


Takk for samarbeidet med å overholde retningslinjene våre. Hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer, kan du gjerne kontakte kundestøtteteamet vårt, som gjerne hjelper deg.


 

NYE ALTERNATIVER FOR UTTAK

 

IMA-er kan også ta ut midlene fra sine CASH WALLETS i USDT


Alle IMA-er kan nå bruke muligheten til å ta ut penger fra sine Cash Wallets både i BTC og USDT.


Hvordan konfigurerer jeg Wallet-detaljene?

Dashboard -> My profile -> Payment Details


Det er to alternativer synlige under Betalingsdetaljer: BTC og USDT.


VIKTIG!

Sørg for at USDT-lommeboken du ønsker å oppgi i systemet vårt er TRC20 (Tether-TRON-token som bruker TRON-nettverket) og IKKE ERC20 osv. Hvis du prøver å ta ut et beløp til en ERC20 USDT-lommebok, kan midlene gå tapt, og transaksjonen kan ikke tilbakeføres.


 


Beskyttelse av våre medlemmer

 

Å avsløre falske profiler, grupper og nettsteder for å forhindre svindel


Hos ONE ECOSYSTEM prioriterer vi sikkerheten til våre verdsatte medlemmer. I vår pågående forpliktelse til å tilby et sikkert miljø, er vi dedikert til å avsløre falske profiler, grupper og nettsteder som utgjør en trussel mot samfunnet vårt. Ved å avsløre disse uredelige enhetene, tar vi sikte på å forhindre at medlemmene våre blir ofre for svindel og uredelige aktiviteter. Her er det du trenger å vite:


1. Identifisere falske profiler: Teamet vårt overvåker kontinuerlig brukerprofiler for mistenkelig aktivitet. Vi bruker avanserte algoritmer og manuelle verifiseringsprosesser for å identifisere og avsløre falske profiler som kan være opprettet med ondsinnet hensikt. Ved å avsløre disse kontoene umiddelbart, streber vi etter å beskytte medlemmene våre mot potensielle svindel og uredelige ordninger.


2. Avsløre svindelgrupper: Vårt fellesskap er bygget på tillit og åpenhet. Vi er forpliktet til å opprettholde et trygt sted for medlemmene våre for å skape meningsfulle forbindelser og engasjere seg i verdifulle interaksjoner. Med regelmessige kontroller og nøye analyser identifiserer og avslører vi svindelgrupper som har som mål å lure medlemmene våre. Ved å gjøre det forhindrer vi spredning av feilinformasjon og beskytter samfunnet vårt mot potensiell økonomisk og personlig skade.


3. Avsløring av falske nettsteder: Vi forstår den viktige rollen som nettsteder spiller i våre digitale liv. Vi er imidlertid fullt klar over risikoen forbundet med falske nettsteder designet for å lure intetanende individer.


4. Medlemsutdanning og bevissthet: Vi tror at kunnskap er makt. For å styrke medlemmene våre og hjelpe dem med å navigere i det digitale landskapet trygt, tilbyr vi pedagogiske ressurser og øker bevisstheten om vanlige svindelteknikker. Gjennom regelmessig kommunikasjon, informative artikler og sikkerhetstips tar vi sikte på å utstyre medlemmene våre med kunnskapen som trengs for å gjenkjenne og unngå potensielle svindel.


5. Rapportering og samarbeid: Vi setter stor pris på aktiv deltakelse og årvåkenhet fra våre medlemmer. Vi oppfordrer fellesskapet vårt til å rapportere alle mistenkelige profiler, grupper eller nettsteder de kommer over. Ved å samarbeide kan vi aktivt bekjempe svindel og beskytte hverandre.


FACEBOOK GRUPPER/PROFILER/CHATER:












TELEGRAM:

ONE KYC-Chat

Pending KYC Chat





 


BLI MED I VÅRE OFFISIELLE ONEECOSYSTEM-KANALER:


Facebook:


Instagram:

oneecosystem_official


Telegram:


Whatsapp:


!VIKTIG!

Vennligst sørg for at du kun deltar i EN av Whatsapp-kanalene, da et begrenset antall personer har lov til å bli med i gruppen. Informasjonsspredningen er lik i alle kanaler.


ONE ECOSYSTEM OFFICIAL LATAM



 




SUPPORT OG COMPLIANCE E-MAILS UPDATERT:



PORTAL WEB PAGE:



 

Det vil bli innført en årlig avgift for IMAer som har inntekter


Back-office vil fortsatt være gratis for alle som aktiverer kontoene sine og har tilgang til utdanningsmodulene.


IMAS som har en inntekt i Nettverket gjennom en årlig / 12 mnd periode, vil bli pålagt å betale enten 10 €, 20 €, eller maksimalt 30 €, avhengig av inntekter for eksempel (100+, eller 1000+, eller 10 000+ euro).


Denne avgiften blir automatisk trukket fra, og hele summen vil bli satt inn på kontoen til landet som IMA-ene tilhører!


Denne kontoen vil bli kontrollert av Country Board, og den vil bli brukt til beste interesse for IMA-er i nettopp dette landet.


 








17 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page